Wednesday, January 26, 2011

:: ALHAMDULILLAH.. SAYA TELAH MENERIMA TAWARAN DI IPT ::

Assalamualaikum...
Hari ni merupakan hari yang amat menggembirakan hati aku.. Sudah beberapa hari aku risau mengenai permohonan aku ke IPTA yang terlambat tu.. Seperti yang aku ceritakan sebelum ni DI SINI, aku terlambat nk mohon IPTA berkenaan.. Tarikh permohonan dah tutup tapi pihak IPTA tersebut bagi aku peluang untuk memohon kemasukan luar kampus bulan Februari 2011. 

Alhamdulillah.. Allah memberi keizinan untuk aku sambung study.. Hari ni aku dapat surat tawaran ke masukan ke IPTA tersebut....Syukur sangat-sangat!! Tak akan aku sia-siakan peluang ni..
Cuma yang aku pikirkan sekarang ni macam mana caranya untuk pergi ke IPT berkenaan.. OOOoohhh yaaa... dari tadi aku asyik sebut IPT je kan.. actually aku telah terima tawaran luar kampus di UM dalam bidang diploma syariah. Kelas start 13 Feb 2011. Masalah aku ni aku tak biasa dengan jalan KL. So, dalam minggu ni aku kenalah jalan-jalan cari UM sebelum aku pergi kuliah sorang-sorang...NNggeeee.. kalau pikirkan hal tu risau jugak!!!! tapi tak nak pikir!!!!!! walau apa pun akan aku tempuhi untuk menuntut ilmu-Mu, Ya Allah... 

Jadi.. saya nak mintak tolong rakan-rakan blogger semua ( dalam nada merayu =p ) siapa-siapa boleh tolong ajarkan jalan nak pergi UM dari Sg. Buloh. Kalau boleh nak naik LRT je.. tapi tak tahu nak berhenti kat stesen mana.... hehehe.. Minta tolong yeeeeee.....

Sekian ~~

7 comments:

Genta said...

Tahniah ya...selamat menajalani kehidupan sebagai mahasiswa :)

nora said...

tahniah

ENTRY HOT : Malaysia Boleh!

iqbalhakimi said...

amek ktm p kl sentral then pergi lrt stesen universiti..turun amek bas yg pergi um.. =)

nafysha masry said...

tahniah awak !

awak dari Puncak mmg payah sikit taw. awak kena naik ktm kat sg buloh, turun kat kl sentral then ambik lrt tu turun kat stesyen uni . pastu jalan 0r naik bas kat sane. saya tak igt number bus masuk um berapa tapi sure2 awak boleh tahu lepas tgk bas tu nti . anyway hapy for you ! congrates ! ♥

Em Jayde said...

alhamdulillah...tahniah :)

aLieF si Muncung ManiS said...

waaahh..syukur alhamdulillah...tahniah awk..ambik syariah islamiah tu..boleh jadi hakim syariah lepas ni..haha..awk,kalau sudi dtg la blog alief.. http://aliefcmoi.blogspot.com/

Telaga Putih said...

waaahh!! slmt menjadi pljr u 13hb ni~ :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN ANDA