Friday, December 10, 2010

:: PENGHARGAAN UNTUK ANDA ; FOLLOWER ::

Assalamualaikum w.b.t.

Pertama sekali aku ingin mengucapkan syukur ke hadrat Allah s.w.t. kerana memberi petunjuk pada aku mengenai "jalan-jalan" blogger. Aku tak tahu kenapa aku happy sangat setelah dapat follower yang tak seperapa banyak ni. Walaupun belum mencapai 100 orang, tapi dalam masa tak sampai seminggu follower aku bertambah lebih 30 org sejak aku rajin blog walking.. =)

TERIMA KASIH KEPADA ANDA YANG TELAH SUDI MENJADI FOLLOWER LUAHAN FIKIRAN

This AWARD IS BEING TO YOU

make gif



Mesti korang pelik asal la aku tetiba je rajin nak blog walking....hehehe..actually aku baru je tahu ada istilah blog walking tu walaupun aku da hampir setahun create blog ni. Masa mula-mula aku update blog ni,aku rasa pelik jugak sebab apa la tak ada orang datang jenguk blog aku ni...da lebih setengah tahun pon baru bape belas follower je yang aku ada.

Sampai la pada suatu hari aku terbaca satu entri dari Irine Nadia Marcello.Korang semua mesti kenal dia kan?? ala...yang comey2.. cute miut tuh...Entri Irine time tu sebenarnya cerita pasal Nuffnang. Tapi ada selitkan cara untuk "up" kan trafic kat blog kita. Haaa.. time tu la aku baru tahu
istilah Blog Walking (BW) tu..nggeeee... agak ketinggalan, kan??Anyway.. Terima kasih Irine ~~~

But the nice about blogger here,yang buat aku amat happppyyyyy... gila-gila happpyyyy sebab
semua gang-gang blogger ni spotting dan baik-baik belaka. Semangat ukhwah antara gang-gang blogger yang buat aku terharu dan buat aku tak rasa tersisih =)

Apa yang aku nampak sejak aku rajin BW ni, antara sesama blogger mempunyai ukhwah yang erat dan yang paling penting semangat bantu-membantu,saling memberi sokongan, support antara satu sama lain, sudi berkongsi maklumat dan nasihat sama ada blogger tu korang kenal atau tidak. Blogger bagaikan sebuah keluar yang besar.Yuupp..mereka saling memerlukan, hatta blogger-blogger tegar pon takkan berjaya tanpa sokongan dari blogger-blogger lain. I'm right??

Apa yang aku harapkan dari blogger?? aku harapkan sesuatu yang bermanfaat untuk diri aku serta dapat dikongsikan dengan rakan-rakan blogger.Errmmm..mungkin aku rasa berblogger ni da jadi salah satu hobi aku. Kadang-kadang bila syok blog walking aku sampai pening tak tahu nak baca mana satu entri.kalau boleh aku nak abiskan baca entri kat blog-blog dalam masa satu hari.
Tapi konpem la aku takkan dapat habiskan entri-entri korang yang masyuk tuh =)

Lastly, aku da kering idea nak taip ni...ngehhnngehh.. Semoga Allah membalas jasa korang semua. Semoga ukhwah kita sesama blogger akan makin erat dan membawa manfaat untuk kita semua..


MAY ALLAH BLESS US

P/S : To my lovely follower, copy kod Award saya pada sidebar ok..TQ



Sekian, wallahu'alam




5 comments:

Corrosive said...

may god bless you too

sop said...

semoga hubungan antara blogger terus berkembang dan rapat..
hubungan sosial melalui blog dapat manfaat bersama :)

HaDi said...

Semoga terus berblog dan ber'blog-walking'...=)

such a mess said...

yeah jom merpatkn talian persahatabn semsama bloger!

Riduan said...

Salam...

Thanks k for award tu... Tapi html code dia tak berapa nak betul... Awak kene gantikan web address dalam html tu pada address blog awak. Kalo yang asal tu address websityang buat banner tu... Harap maklum....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN ANDA