Thursday, December 2, 2010

:: EDIT PHOTO CONTEST ::

Assalamualaikum...

Hye kawan-kawan.. Tgk je tajuk atas tu da tahu yang aku akan join contest..yeahh.. ni contest yang ke-3 aku join lpas contest yang lepas-lepas tak menang...hahaha...Tengah blogwalking terbaca pulak pasal contest ni..

Ok..sesape yang nak join contest ni boleh klik pada gambar Cik Qaseh yang comey kat bawah..



Aku mang tak handal la bab-bab edit gambar ni... Just guna aplikasi kat Picnik je... Tak reti den Photoshop.. Tengok tutorial dia pon da penin...
Oppss..lupa pulak..sesapa yang nak join contest ni of course jgn lupa utk follow Cik Qaseh ok.....

Yeahh..this is my picture
.
.
.


.
.
.
AFTER EDITED
.
.
.
.



Lastly saya berminat nak tag insan-insan berikut...huhu


Tarikh tamat contest 31 DISEMBER 2010.
masih ada masa untuk korang join...
Kalau menang dapat topup RM 10.00 ke atas..
duit korg gak yang jimat..hehehe
Papai~~

2 comments:

Lan Bingka said...

wah..mata jadi bling2..;)

Thiny FSclickerZ Indrawan said...

canteknya... goodluck yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN ANDA