Thursday, January 19, 2012

:: AKU BUAT SKRIP.. PANDAI KE?? ::

Assalamualaikum.. Time sekolah dulu aku memang lemah karangan. actually memang tak reti nak jana idea untuk buat isi karangan. Tup..tup.. En. Tunang suruh aku buat skrip kartun Islam yang bertajuk Aqal dan Walid.
Aku tak tahu la bila kartun ni keluar. Korang tunggu je lah... Kerajaan dah bagi dana kat syarikat abg ipar en. tunang untuk buat kartun ni. Sapa tuh namanya?? Haaa!! Kartunis Taugeh! Ala yang buat cerita Ujang tuh.. Tak kenal? Tak kenal sudah.... 

Ni la watak-watak dalam kartun AQAL dan WALID 

Wish me luck ye untuk buat skirp kartun ni.. dada
Wassalam~

2 comments:

||aLeaSaRa|| said...

slm sis apa khabar..lama akak tak sggh sini baca entri :)

owh akk dulu masa duk taipan,ush sellau gak sggh office ujang sbb masa tu kitorg rapat dgn sireh,petai dan ada sorg lagi x ingat dah nama ingat lagi kartun yg dia lukis....

semoga berjaya ye dan jgn lupa update entry ttg kartun ni :)

HARITH ISKANDAR said...

comei katun...ehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN ANDA