Tuesday, January 11, 2011

:: BLOG PERPUSTAKAAN JALUR LEBAR PUNCAK ALAM ::

Assalamualaikum....
Hai awak!! bulan November yang lepas bos aku datang library untuk chek laporan aku.. tetiba dia tanya pasal blog PJL... aikk?? bila masa pula PJL ada blog.. yang aku tau PJL ada portal yang hanya diupdate 3 bulan sekali..huhuhu... disebabkan Portal PJL tak masuk dalam KPI, jadi ramai la penyelia-penyelia IT di seluruh site Malaysia "malas" nak update portal... termasuk la aku..huahuahua... nak tengok portal PJL (Perpustakaan Jelur Lebar) ??  boleh la lawat kat sini http://www.pjl.com.my .
Aku punya site Selangor fasa 2 kat dalam portal tu.  Yeahhh.. Satu-satunya site dalam Selangor.. PJL Puncak Alam...huhu

Then..bila bos kesayangan dah suruh buat blog untuk PJL bagi up sikit promotion.. dengan rela hati aku pun buat la... sekarang aku kena update sampai 3 blog... First blog Luahan Fikiran, pastu blog Perpustakaan Desa Puncak Alam.
And yang terbaru.................  BLOG PJL PUNCAK ALAM


3 comments:

man yusoef said...

byk btol blog nak kena handle..hehe

TkLyna said...

update bila time lapang...

fyna said...

hehehe...
:)





jom singgah n follow belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN ANDA