Saturday, December 18, 2010

:: ANDA HAPPY BERBLOGGING ? ::

Assalamualaikum...
Terbaca entri dari cik Lydia Miza (LM)..
Rasa nak join segmen cik LM...
Jom join ramai-ramai bagi merapatkan ukhwah antara kita.. =)
Menyayangi sesama insan kerana Allah...


This is LM blog header 




Jawab soalan-soalan berikut :

1. Sudah berapa lamakah anda berblogging ?
   - Buat blogger pada July 2009.. Buat akaun je tak aktif pape pun sebab tak tahu guna blog.. 
     pening..Bulan Januari 2010 terpaksa belajar pasal blogger sebab budak-budak kat PJL
     mintak ajar..Mula serius dalam blog pada bulan November 2010.

2. Adakah anda happy berblogging ?
  - Saya tersangat-sangat happyyyyy... sebab sebelum aktif dalam blog saya terlalu busan  
    dengan perkara yang sama dalam internet.. balik-balik FB.. dengan blog saya dapat cari 
    benda baru dan  berkongsi sesuatu yang bermanfaat daripada rakan-rakan blog.. Thanx 
    korang..may Allah bless u =)

3. Adakah anda mempunyai kenangan pahit selama berblogging...ceritakan .
  - Pengalaman pahitnya bila dah tahu buat blog, saya tak tahu pula cara-cara nak berblog. 
    Pula tu dah tak tahu, buat tak tahu je.. Tu pasal dari bulan 1, sampai la bulan 11 bilangan 
    pengunjung amat la sedikit. Setengah tahun pun baru dapat bape belas follower.. 
    Rasa agak sedih la sebab da posting macam-macam kat blog tapi tak ada orang baca. 
    Sampai la terbaca cara-cara nak tingkatkan bilangan pengunjung pada bulan 11 yang lalu..

4. Harapan terhadap blog anda.
  - Harapan saya, blog saya dapat memberi dan berkongsi sesuatu yang bermanfaat untuk 
    rakan-rakan blogger serta bermanfaat untuk diri sendiri... 

Lastly...

Pandangan saya pada blog LM, Blog LM cute, comey, sweet dan sedap mata memandang =))





6 comments:

nelly said...

nice blog n nice entry

misz nana said...

nana datang dari blog sis LM :)

nur said...

selamat berblog
tambah kawan kat sini ye

rabiatul said...

Salam perkenalan dari atul. Keep on bl0gging. :)

Syafiq Rosli said...

all da best

Cikgu Fikri said...

erm..
part num 3, yg kenangan pahit semasa berblogging tu..
jgn puttus asa yer..
ader org bcer aper yg kita tulis, cuma mungkin orang tu tak letakkan komen jerk..
mungkin orang tu xder akaun blog atau dia nak jd `silent reader`...
paperpown, jgn putus asa yer..
Goos luck :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN ANDA