Tuesday, November 16, 2010

- Hayatmu hanya seminggu~~


Assalamualaikum..
Dear My Blog,

Hari ni aku da start keje lepas seminggu tak masuk site PJL disebabkan menghadiri kursus.. and aku ada gak plan nak buat posting untuk anak kucing aku yang baru lahir seminggu.... asal free je aku pergi jenguk diorang (anak2 kucing) kat bilik adik
aku... Isnin lepas ( 8 Nov 2010) mereka dilahirkan oleh kucing kesayangan keluarga aku bernama Puty....

Actually memang tak expect pon yang anak2 Puty mati tengah hari, hari ni...wuwuwu=(
sedih sangat2......... tapi aku rasa Puty mesti lagi sedih. Dia tengok sendiri depan mata dia kucing jantan bernama Galang membunuh anak-anaknya..
Galang kucing jantan siam berwarna perang da kena buang dalam jarak 2km dari rumah aku semalam (Isnin). Tapi pagi ni (Selasa) tengok2 Galang da sampai rumah.... Mungkin itu takdir Galang yang dia akan menjadi penyebab anak-anak Puty
mati... Jadi aku tak la salahkan Galang. Cuma family aku geram sangat dengan Galang sebab bunuh anak-anak Puty.

Anak-anak Puty, walaupun aku tak tahu nak panggil nama korg apa, tapi aku akan merindui korang semua sebab pernah menceriakan hati aku yang lara ni...





I'll be missing all of you~~~



.
.
.
.
.
.
.
.

GALANG

.
.
.

WANTED

.
.
.








2 comments:

Ijan90 said...

Oh...its too sad my dear friend...how come can be like that.....

Winky Wink! said...

subhanallah...T_T

comelnyer...

paling tak tahn yang nk kena tanam tu...:'(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN ANDA