Wednesday, July 21, 2010

- Alkisah SAM Tg Karang

Assalamualaikum....

Pe kbr kwn2?This entri khas utk kawan2 kt samtk yg laaaaammmeeee tak jmpe...semenjak dua menjak ni jmpe balik korg kt fb...epi sgt tgk korg!!Teringat saat mula2 masuk asrama.....time tu xade kwn ngn spe lagi....sampai la aku ditempatkan kt kelas 1 Jemaah (1 JIM) tahun 2003...

Actually walaupun tak lama aku kt SAMTK ni, cuma setahun tp bnyk sgt kenangn yg tak boleh dilupakan...persahabatan...percintaan....saingan dalam pelajaran....kakak angkat..adik angkat...tp sumer tu memberi bnyk iktibar..sekarang semua da bawak haluan masing2..tp alhamdulillah dapat gak jmpe korg kt fb..

Time form 1 ni aku rse kebanyakannye konflik pasal persahabatan......gaduh2 ngn kwn..terasa hati ngn kwn2...mcm2 la....biasa la bdk...tp da lme2 tak de da konflik tu..dtg la konflik cinta monyet...hahahaha...geli ati klau ingt balik....maklum la..time sekolah rendah tak pernah kenal cintan cintun ni...tak pernah kne ngorat..usha2..hahaha

Dikesempatan ni aku nak ucapkan terima kasih pd kwn2 aku...Eka, Erin, Nadia, Shud, Adibah, Fauzana, Kak Farsiyah, Zati, Kak Izyan, Kak Hajar, Kak Nadia, Kak Aida dan sumer2 kwn2 yang aku kenal kt SAMTK bnyk bagi nasihat dan teguran serta jadi penghibur dikala duka...tak lupa gak pada guru-guru yg setia mendidik serta rakan2 sekelas..sorry sgt2 klau ade dikalangan korg aku da tak ingat sgt....tp betul2 terharu korg masih ingat lagi aku sbgai kwn sekelas....
tak lupa pada cik abg yg usha2 sye time form 1 (nk gak ucap terima kasih)..hahahaha...terima kasih sbb sudi usha2 sye yg tak bpe nak cute ni..Sye ingt dulu cik abg selalu usha2 sye kt tingkat3, sye poyo2 je tak perasan..hahaha..(lari topik pulak)......
Juga pada kakak2 senior sye exspecially Kak Bib, Kak Sarah, Kak Ekin, Kak Mulin, Kak Suhara, Kak Husna dan kakak2 bilik 1B3...Thanx Kak Bib jadi peneman sye masa mula2 masuk xade kwn lagi...Thank You Very Much!!!!Semua jasa kalian tdk terdaya utk saya balas...Semoga Allah merahmati kalian.....Sayang korg ketat2!!!

Tapi ucap terima kasih je mesti tak cukupkan????hurmm...tak cukup...tak cukup...
Dikesempatan ni aku gak nak minta maaf banyak2 kt korg..kwn2...kat kakak2....sorry sangat klau ade sepanjang perkenalan kita yg singkat ni aku bnyk wat korg terasa hati...actually time tu aku tak perasan sebenarnye kejahatan aku ni..masuk Form2 kt Jeram baru aku pasan sbb time tu kwn2 sebilik aku semua pulaukan aku sbb aku poyo..belagak.....sombong...bongkak...mcm2lah....harap korg dpt maafkan aku....=(

lastly.........ade sikit gambar aku masukkan untuk korg semua..actually bnyk lagi gmbrnye...tp inchallah nti aku upload lebih lg k.....thanx for read this entri.....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Kenangan di Pulau Pinang

Shud, Nadia, Erin, Dba



Bukit Bendera







Sekian~~~~

3 comments:

thesilentprincess said...

hurmmm..msing2 sume dah bsar2.. :)

tklina90 said...

masing da nak kawen...hahahaha

syud mizi said...

weh gelak besar aku tgk ngn kwn aku...anywhere,,,best la tgk pic lame..ika thanks ye..ade lg upload la...rindu korg semua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN ANDA