Monday, June 28, 2010

-Contest MATA MENAWAN IDAMAN KALBU~~

Assalamualaikum.....kabare?waras???
ffuuhhh..tak tahu npe rse berdebar-debar pula nk join contest ni...hahaha...actually da banyak gak baca post pasal contest...tp contest dari CPM Honey Nurhaliza gak yang saya tertarik nak join...risau gak nanti terbawa-bawa time tido..huhu...so join je la..menang kalah belakang kira...

Contest "Mata Menawan Idaman Kalbu" ni terbuka untuk mana-mana kaum hawa yang berminat tidak kira sama tua atau muda..so,pe lagi...jom la kita join ramai-ramai..mana tau ada rezki menang contest...

Hadiah Contest;
Set Makeup mata MaryKay & Contact Lense Bigger eyes

Syokkan hadiahnya...sebenarnya sye tak ada la mengharap sgt utk menang....tp kalau ada rezki alhamdulillah....

Syarat-syarat nak join:

1. Buat entry mengenai contest beserta link contest
"Mata Menawan Idaman Kalbu"

2. Sediakan 2 keping gambar(lebih pon boleh) dengan 1 gambar fokus pada bahagian mata, 1 gambar lagi fokus pada bahagian muka..

Cceett.. I segan sebenarnye nk letak gambar ni...tapi tahankan je la malu tu...nnggeee

Gambar 1


Gambar 2

Actually nak pakai bulu mata palsu..tp rse cm lebih-lebih sgt pula..

3.Kongsikan tips-tips atau petua mengenai penjagaan mata..

Actually sye xbyk rahsia penjagaan mata..n maybe tips2 sye ni
biasa gak digunakan oleh orang lain...perkara biasa sye
lakukan utk penjagaan mata antaranya ialah:
  • Elakkan dari menggosok mata ketika mata gatal.Sebaiknya gunakan air bersih untuk mengurangkan kegatalan mata.
  • Bersihkan make up pada mata sebelum tidur. Pembersih make up pada mata yang biasa saya gunakan ialah minyak zaiton (olive oil). Ia boleh membersih, tidak menyumbat pori-pori, melembabkan sekitar mata, malah membantu memelihara bulu mata agar lebih cantik dan lebat. Caranya mudah..tuangkan sedikit minyak zaiton pada kapas muka kemudian lapkan kesan make up pada mata.
  • Elakkan menggunaka tisu untuk menanggalkan make up pada mata...gunakan kapas kerana teksturnya lebih lembut dan sesuai untuk bahagian mata yang sensitif.
  • Lastly, gunakan apa-apa produk khas untuk penjagaan mata...dan saya..off course la..Garnier Eye Roll On.. Sebenarnya penjagaan mata ketika muda penting supaya mata kita tidak kelihatan "tua" sebelum usia kita yang sebenar..
4. Melengkapkan slogan berikut:
"CPM Honey Nurhaliza yang saya kenali adalah...." ( tidak melebihan 15 patah perkataan)

  • CPM Honey Nurhaliza yang saya kenali adalah seorang wanita yang mementingkan keterampilan serta menggalakkan wanita lain memelihara keterampilan diri.
5. Wajib menjadi follower Blog Cik CPM Honey Nurhaliza

6. Pastekan banner beserta link pada side bar.

7. Letakkan link penyertaan pada ruang komen blog penganjur...

Tarikh mula contest mulai 28 June 2010 hingga 28 Julai 2010..
Pemenang diumumkan pada 29 Julai 2010.

MAHU JOIN CONTEST


da siap...cik CPM Honey Nurhaliza..maaf jika ada kekurangan...hehe..first time join..malu ngengade sikit...






5 comments:

~CPM honey_nurhaliza~ said...

Uwaaa cntek2 n good job from u dear,tggu due date ok...good luck

tklina90 said...

tq kakak....=)

||aLeaSaRa|| said...

subhanallah cantik mata adik ni.Redup je.Pesan dr seorg kakak jg lah maruah dan matamu dr memandang sesuatu yg bkn hak mu.Jg lah pancaindera yg cantik ini dr terpukau keindahan duniawi...amin.

Aril Lanang said...

shantikkk...sokong kalau masuk mana2 kontest :-)

nelly said...

lawa mata

=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN ANDA