Wednesday, June 30, 2010

- Alahai Pok Tam

My Pet


Nama : Poktam, Putiput, Panda Sanda, Maulana, Poktambi, Si Bean.
Umur : Tak Pasti
Asal : Puncak Alam (adik sye kutip kt rumah jiran)
Ciri-ciri Fizikal :
  • berwarna putih bertompok hitam..Maka, dipanggil Poktam (mula-mula tak suka nama tu tapi tau tau npe sekarang terpanggil Poktam pula)
  • berperut gendut,berkepala kecik, berekor kontot
Makanan kegemaran : Whiskas Pouch..(suka yg pouch sbb lembik..dia tak suka makan benda yg keras), tak suka makan nasi, kurang suka pada ikan goreng, lebih suka ikan mentah.
Hobi : Tido, Main kejar-kejar dgn Amin, Main kejar-kejar seekor diri, Jilat bulu tak henti-henti sampai basah bulu (ayh sye kata dia berdandan )

Tabiat : suka melepaskan angin yang berbau busuk, suka bersandar pada badan orang ketika menjilat bulu, suka tidur atas katil, suka tidur dalam bilik beraircon.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.

P0K TaM

.
.
.
.
.
.











3 comments:

thesilentprincess said...

tomey la kucing kamoo ni.. mengenangkan pada kucing ksayangan akk kat umah tu...hurmmm.. :(

miszlullaby said...

salam,

ok,maksud tag tu...after tika da buat entri psal contest tu,tika pun tulis di bawahnye,tika tag:(contoh:Ali)..kemudian,tika pergi ke blog Ali,and tulis la di shout out die yang tika da tag die untuk join contest tu.=)

harap membantu.
salam.

miszlullaby said...

sama2..tika letak la chat box..senang ML nak komen2.=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN ANDA