Saturday, January 15, 2011

:: ADIK AKU TAK SUKA LELAKI BAGET COMEL?? ::

Assalamualaikum....
Boring-boring..tgk utube lagu SS501..
ehh... terjumpa lagu Young Saeng (SS501) nyanyi solo!!!
ngee..suka sangat ada sebab subtitle Bahasa Melayu!!!!!
tapi adik aku suka kutuk-kutuk muka dia..
dia kata dia tak suka lelaki yang baget comel...
tak macho..tak macam lelaki sebenar...
yeke lelaki yang comel tu bukan lelaki sebenar??
tapi kalau dah comel nak buat macam mana??
kalau aku memang suka benda-benda yang comel ni..
apa-apa asal cute aku suka...hehehe
korang pulak mcm mana?
tak kesah la..
apa pun yang aku tau aku memang feeling dengar Young Saeng nyanyi ♥♥
kadang-kadang terlintas gak dalam fikiran aku kalaulah Young Saeng 
diberi hidayah untuk peluk Islam..
alangkah beruntungnya dia...
tak ada yang mustahil bagi Allah... =)

video
Heo Young Saeng - Coward ♥♥♥

adik aku - Dauz

 Adik aku - Dauz n Plee

Heo Young Saeng ♥♥♥♥♥♥

2 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

alamak..dia pon da ala2 pose comel je tuh.kekekkee

vampire's lovex said...

hihi suka la kumpulan beast jugak..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN ANDA