Friday, December 24, 2010

:: SARANGE YOUNG SAENG =P::

Dah berapa minggu aku tengok K-Pop..
Akhirnya barulah aku dapat dengar lagu dari SS501.. wahh.. teruja betul la!!!!! Pula tu aku tak pernah pulak dengar lagu diorang yang tajuknya FIND.. ngeee.. sedap la lagu tuh..!!!romantik... paling best sebab part korus banyak Young Saeng nyanyi... Ngeeee.. comelnye suara dia!!!!!


video

Heo Young Saeng
.
.
Photobucket

CUTE YOUNG SAENG

Photobucket

Photobucket


TAPI KAN...........................
Secomel-comel Young Saeng.. mesti tak dapat challenge ngan Nabi Yusof yang mana sapa-sapa yang tengok Nabi Yusof konpem terpegun sampai tak sedar terhiris tangan..
Secomel-comel suara Young Saeng, konpem tak dapat lawan dengan nyanyian  Nabi Daud yang mana , manusia dan jin yang sakit jadi sembuh, burung-burung terbang mendekat, angin jadi tenang.. Subhanallah....~~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN ANDA